Lamsragout met zoete aardappelen

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de blokjes lamsvlees 10 min. goudbruin in de olie.
  • 2 Neem het vlees uit de pot en giet het vet weg.
  • 3 Laat dan de lente-uitjes en geperste look 5 min. fruiten op een middelhoog vuur.
  • 4 Voeg de wijn toe en vervolgens ook de rapen, zoete aardappel, tijm, koriander, cider, fond, zout en peper.
  • 5 Dek af en laat 45 min. op een zacht vuur sudderen.
  • 6 Stoof de champignons apart en voeg ze 10 min. voor het einde aan de rest van de bereiding toe.
  • 7 Klop een eetlepel kookvocht op met de eidooiers, de room en het vruchtensap.
  • 8 Voeg opnieuw toe. Laat 5 min. indikken op een zeer laag vuur, roer af en toe.
  • 9 Dien heet op en versier met gehakte pijpajuintjes.

Lamsragout met zoete aardappelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle lamsragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept