Victoriabaarsfilet met salsa verde

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 “Salsa verde” komt uit Italië. Deze verfrissende saus verenigt friszure smaken en verse kruiden. Zelfs hartje winter brengt ze nog de zomer in je bord.
  • 2 Pureer in de kom van de keukenrobot de bladpeterselie, het basilicum, de munt, de knoflook, de kappers en de ansjovis.
  • 3 Voeg er het citroensap, de olijf- en koolzaadolie en de Dijonmosterd bij.
  • 4 Activeer de keukenrobot enkele seconden zodat alle ingrediënten goed gemengd worden. Kruid met peper en zout.
  • 5 Zet koel. Was de Victoriabaarsfilets onder koud stromend water en dep ze droog.
  • 6 Leg ze op een schotel bestemd voor de microgolfoven. Stoom ze 7 tot 10 min. (750 Watt).
  • 7 Verdeel de visfilets over de borden. Sprenkel er de salsa verde over.

Victoriabaarsfilet met salsa verde is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met peterselie-pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met victoriabaars
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van Victoriabaars met groenten in olie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept