Zoek
Vinnige vis
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 cm gehakte verse gember
4 eetlepels gehakte verse koriander
het sap van 2 limoenen
8 jonge, gesnipperde uien
1 klein rood pepertje
2 eetlepels nuoc-mâm (pikante vissaus)
2 eetlepels olie
4 zalmfilets met vel (120g/stuk)
Bereiding
1
Maak het pepertje schoon en hak fijn. Bak de zalmfilets 5 min. in een pan met antiaanbaklaag, op het vel.
2
Dek af en laat 5 min. rusten. Fruit de uien in de olie tot ze glazig zijn.
3
Voeg de gember, de nuoc-mâm, het pepertje en het limoensap toe, en breng op smaak met peper en zout.
4
Verwijder het vel van de zalm, overgiet met lauwe saus en werk af met koriander.
Vinnige vis is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept