Varkenscari op Antilliaanse wijze

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 el olie in een pan met zware bodem of een wok.
  • 2 Snij het varkenshaasje in blokjes en laat ze aan alle kanten bruinen. Bewaar.
  • 3 Snij de ui in ringen en hak de look fijn. Laat de ui en de look 1 min fruiten.
  • 4 Voeg de blokjes van 2 tomaten, ½ ontpit en fijngehakt pepertje, kurkuma et 1 tl gember toe. Kruid met peper en zout.
  • 5 Roer goed om zodat de kruiden zich goed vermengen. Voeg de varkensblokjes opnieuw toe. Voeg een glas water toe.
  • 6 Dek af en laat gedurende 15 min op gematigde temperatuur stoven.
  • 7 Voeg, net voor u het gerecht opdient, 3 jonge uitjes toe.
  • 8 Meng in een kleine slakom de overige tomaten, het piment, de gember en de overige jonge uitjes.
  • 9 Besprenkel de overige olijfolie. Kruid met peper en zout. 1
  • 0 Verdeel de varkenscari over de borden en dien op met de kleine tomatensalade. Dien op met basmatirijst of quinoa.

Varkenscari op Antilliaanse wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept