1 Meng de komijn, de paprika, zout en peper. Hul de varkenshaasjes in dit kruidenmengsel. Zet 10 min. opzij.
2 Verwarm de grill of de barbecue voor.
3 Leg het vlees op de grill. Gril 3 min. aan één zijde en 2 min. aan de andere.
4 De garnituur van appelen, perziken, gedroogde abrikozen en gember: verhit 1 eetlepel olijfolie in een stoofpan met dikke bodem.
5 Fruit de sjalotten 1 min. Doe de appelen, de look, de gember en de suiker erbij. Laat 2 min. bakken. Doe de in blokjes gesneden abrikozen, perziken, tomaten, het piment, de witte wijn en de ciderazijn erbij.
6 Meng goed dooreen. Zet het vuur lager, dek af en laat op een laag vuurtje 4 min. stoven. Zet opzij.
7 Verdeel het vlees met de chutney over de borden. Versier met gehakte koriander.
Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen is een recept van Delhaize