Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de komijn, de paprika, zout en peper. Hul de varkenshaasjes in dit kruidenmengsel. Zet 10 min. opzij.
  • 2 Verwarm de grill of de barbecue voor.
  • 3 Leg het vlees op de grill. Gril 3 min. aan één zijde en 2 min. aan de andere.
  • 4 De garnituur van appelen, perziken, gedroogde abrikozen en gember: verhit 1 eetlepel olijfolie in een stoofpan met dikke bodem.
  • 5 Fruit de sjalotten 1 min. Doe de appelen, de look, de gember en de suiker erbij. Laat 2 min. bakken. Doe de in blokjes gesneden abrikozen, perziken, tomaten, het piment, de witte wijn en de ciderazijn erbij.
  • 6 Meng goed dooreen. Zet het vuur lager, dek af en laat op een laag vuurtje 4 min. stoven. Zet opzij.
  • 7 Verdeel het vlees met de chutney over de borden. Versier met gehakte koriander.

Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Varkensoester Met Basilicumboter
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester à la Picasso
0 min
Bekijk recept
Mexicaanse Varkensoesters
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept