1 Blancheer de sojascheuten 1 min. in gezouten kokend water. Laat ze uitlekken.
2 Klop de eieren tot roerei met peper en zout.
3 Pel de ui en snijd hem in heel fijne schijfjes.
4 Maak het vlees van de paprika schoon en snij het in fijne reepjes.
5 Maak de jonge uien schoon en hak ze fijn.
6 Snij het varkenshaasje in heel fijne blokjes.
7 Maak de udonnoedels klaar volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Laat ze volledig uitlekken en giet ze in een slakom.
8 Bak het roerei 1 min. per zijde in een pan met antikleeflaag, in een eetlepel warme olie. Snij het in reepjes van ongeveer ± 1 cm lang. Zet het deksel op de pan en zet ze opzij.
9 Verwarm de rest van de olie op een matig vuur in een wok. Fruit de ui 3 min. Strooi er kerrie over. Bak de ui 1 min., al roerend goudbruin op een matig vuur. 1
0 Voeg er de blokjes varkensvlees aan toe en bak ze ongeveer 3 min. terwijl u ze omroert. 1
1 Vul ze aan met de reepjes paprika en bak ze 4 min. terwijl u nog steeds roert. 1
2 Eindig met de helft van de sojascheuten, de jonge uien en de noedels. Meng de ingrediënten voorzichtig vanaf de bodem van de wok. 1
3 Verdeel de bereiding in zes diepe borden. Versier ze met reepjes roerei, de resterende sojascheuten en koriander. 1