Zoek
Kippenfilet met noedels en Aziatische smaken
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels arachideolie
300 g Chinese eiernoedels
bosje fijngehakte verse koriander
het sap van 3 limoenen
1 koffielepel kerriepoeder
4 Kippenfilets (ongeveer 650g) in fijne reepjes
400 ml kokosmelk
1,5 koffielepel kurkuma
1 koffielepel pili-pilivlokken
2 eetlepels Rode Thaise kerriepasta
2 eetlepels vissaus
1 dl water
Bereiding
1
Voor de gevogeltekerrie :
2
Verwarm olie in een wok met de rode Thaïse kerriepasta, de kerrie en kurkuma. Goed mengen.
3
Voeg er geleidelijk de kokosmelk aan toe. Roer tot u een homogeen mengsel krijgt.
4
Voeg er de reepjes kip en water aan toe. Breng aan de kook, zet vervolgens het vuur lager en laat de kip zachtjes koken.
5
Giet er de vissaus bij. Zet een deksel op de pan en laat 5 minuten koken.
6
Breng op smaak met peper en zout en voeg er indien nodig nog wat vissaus aan toe. Zet opzij.
7
Voor de noedels :
8
Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking.
9
Verwarm de olie en verhit daarin de pili-pilivlokken zodat hun smaak loskomt. Meng de noedels met de gearomatiseerde olie. 1
0
Verdeel de noedels over kommen. 1
1
Leg er de gevogeltereepjes op en lepel de saus met kokosmelk erover. Voeg er het limoensap aan toe en de koriander.
Kippenfilet met noedels en Aziatische smaken is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Ananasjam met limoen en vanille
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly
35 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Primeursalade met gerookte kipfilet en graskaas
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Oosters eisoepje
20 min
Bekijk recept
Gevulde kipfilets met tapenade van zwarte olijven en zongedroogde tomaten
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenfilet Met Noedels En Aziatische Smaken
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept