Brochettes van staartvis met laurier en parmezaan

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Verdeel afwisselend de in blokjes gesneden staartvisfilets en de verse laurierblaadjes over 8 brochettestokjes.
  • 3 Doe de panko in een bord en meng met de parmezaan, de geperste knoflookteentjes, de oregano, peper en zout. Smeer de brochettes in met olijfolie en wentel ze dan in het pankomengsel.
  • 4 Leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat, bestrooi met de rest van het paneermengsel en laat 10 min. in de oven bakken.
  • 5 Serveer heel warm met geroosterde groenten.

Brochettes van staartvis met laurier en parmezaan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van zalm en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van scampi’s met mango en kokosmelk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept