BBQ Angus Beef met Charlotte in pel

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer het vlees ongeveer 30 minuten in een mengeling van fijngehakte gember, ketjap marinade en wat olijfolie.
  • 2 Kook de aardappelen vooraf en laat ze afkoelen .
  • 3 Bak de aardappelen in olijfolie tot ze goudbruin zijn en kruid met zout en peper.
  • 4 Bak het vlees in een grillpan gedurende 2 minuten aan elke kant.
  • 5 Verdeel de jonge spinazie over vier borden en leg het vlees en de aardappelen erbovenop.
  • 6 Meng de Nando's saus met gember, citroensap en wat olijfolie en giet over de jonge spinazie.

BBQ Angus Beef met Charlotte in pel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept