Zoek
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 citroen
20 sneden Bresaola rundvlees van 2 mm
50 cl extra reine olijfolie
400 g Philadelphia
40 g rucola
Bereiding
1
Meng de Philadelphia-kaas en de fijngesneden rucola.
2
Smeer het mengsel over de 20 sneden Bresaola en rol ze op.
3
Verdeel uw 20 opgerolde sneden over de 4 borden, giet er vervolgens de vooraf klaargemaakte emulsie van olijfolie en citroensap over.
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken op grootmoeders wijze met groentemix
0 min
Bekijk recept