Zoek
Om bij je lasagne bolognese te serveren
4
20 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 artisjokken in eigen nat (in de afdeling fruit en groenten)
1 bosje verse bieslook
1 doosje geconfijte tomaten "Sud and Sol" van 80 g
1 doosje verse champignons (witte Parijse champignons)
4 lasagnes bolognese Delhaize (400 g)
1 teentje look
Bereiding
1
De champignons kort wassen en in vier snijden.
2
De tomaten laten uitlekken en overlangs in 2 snijden.
3
De bieslook wassen, reinigen en in schuine stukjes van ongeveer 3 cm snijden.
4
De artisjokken laten uitlekken en in driehoekjes snijden.
5
De look versnipperen.
6
Alles samen wokken of bakken in een hete pan met een scheutje olijfolie.
7
Peper en zout toevoegen.
8
Warm opdienen bij je lasagne.
Om bij je lasagne bolognese te serveren is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Noedelsoep met krab
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banketletter
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrack met salsa verde
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
3 bereidingen van oesters
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept