Zoek
'Vlinder'-wijtingfilets met scheuten en saffraansaus
4
35 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g aardappelen (type grenaille)
50 g boter
1 koffielepel citroensap
1 fijngehakte sjalot
fleur de sel
6 kerstomaten (in partjes)
4 eetlepels mayonaise
mengeling van scheuten (in bakje)
peper en zout
10 cl room
50 g rucola
1 mespunt saffraandraadjes
8 'vlinder'-wijtingfilets (100g/stuk)
Bereiding
1
Laat de saffraandraadjes 10 min. zwellen in 1 EL warm water.
2
Klop de mayonaise los met de sjalot, het citroensap, de room, het saffraanwater en wat peper en zout. Plaats 30 min. in de koelkast.
3
Stoomkook de aardappelen 15 min. Leg de wijtingfilets op 4 stukken stevige aluminiumfolie en kruid met peper en zout.
4
Verdeel er de boter in nootjes over en vouw dicht tot papillotten.
5
Plaats 15 min. in een warme oven op stand 7 (210° C).
6
Verdeel de scheuten, de rucola en de tomaten over de borden.
7
Besprenkel met de saus en bestrooi met fleur de sel. Dien op met de visfilets en de aardappelen.
'Vlinder'-wijtingfilets met scheuten en saffraansaus is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmtompouce met saffraansaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vera de vlinder
Lunchgerecht
Bekijk recept
Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Lentevlinder
35 min
Bekijk recept
Vrolijke vlinders
40 min-
Bekijk recept