Knorhaanfilets in een korstje van olijven

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de olijven met het paneermeel, 1 EL olie, de look, het zout en de peper. Bestrijk de knorhaanfilets met het mengsel. Leg de filets in een ingevette ovenschotel.
  • 2 Omring ze met de tomaten (met steeltjes) en de in kwartjes gesneden uien. Kruid met peper en zout en besprenkel met de resterende olie. Laat 8 min. bakken in een warme oven (stand 7, 210° C).
  • 3 Versier met tijmbloemen en dien op.

Knorhaanfilets in een korstje van olijven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Gemarineerde knorhaanfilets met dragon
Bekijk recept
Mille-feuille van knorhaanfilets met een caviaar v
0 min
Bekijk recept
Knorhaanfilet in rodewijnboter
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken knorhaan met basilicum
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept