1 Was de kerstomaten en verwijder de steeltjes als er zijn.
2 Leg ze in een kookpan met 2 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels water, 2 koffielepels fijne suiker, zout en peper.
3 Laat gedurende 15 min sudderen op laag vuur, terwijl je af en toe roert, totdat je een soort van moes bekomt.
4 Verhit ondertussen een antiaanbakpan zonder vetstof.
5 Strooi er als ze heet is de kaas in en verhit verder.
6 Meng regelmatig totdat de kaas lichtjes roodbruin kleurt.
7 Giet vervolgens in een kommetje en laat afkoelen.
8 Maak de kabeljauw schoon door het vel te verwijderen.
9 Doe er zout en peper op en pers 1 limoen uit. 1
0 Laat afhankelijk van de dikte van het haasje ongeveer 3 minuten garen in de microgolfoven. 1
1 Schik in een diep bord, te beginnen met een pollepel kerstomaten met hun sap, leg daarop een stuk vis, pers er wat limoen over uit, bestrooi met de kaas. 1
2 Schik in een diep bord, te beginnen met een pollepel kerstomaten met hun sap, leg daarop een stuk vis, pers er wat limoen over uit, bestrooi met de kaas.
Kabeljauwhaasje, confituur van kerstomaten en sablé van parmezaan is een recept van Delhaize