Zoek
Kalfskoteletten met zoetzure saus
4
35 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 eetlepels alcoholazijn
25 g boter
25 g griessuiker
1 takje groene selder
4 kalfskoteletten
2 eetlepels kappers, uitgelekt
1 kruidentuiltje
3 eetlepels olijfolie
25 g pancetta
peper en zout
1 ui
1 wortel
Bereiding
1
Sauteer gedurende 10 min. de fijngesneden pancetta, selder, wortel en ui samen met het kruidentuiltje in de boter.
2
Voeg de koteletten toe en kruid met peper en zout.
3
Dek af en laat op een zacht vuur 10 min. bakken aan elke kant.
4
Doe de azijn, olie, suiker en uitgelekte kappers in een steelpan en breng traag aan de kook. Laat 5 min. sudderen.
5
Giet over de koteletten en dien op.
Kalfskoteletten met zoetzure saus is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kalfskoteletten met ansjovis en kappertjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskoteletten met champignons en Marsala
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskoteletten, gestoofde venkel met pastis gekonfijte halve tomaten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept