Koolvis met rauwe ham en meloensoep

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de volgende producten voor de meloengazpacho: Mix de meloen, rode ui, teentje knoflook, citroensap, olijfolie, en de sneetjes wit brood in een blender of met een staafmixer.
  • 2 Wrijf de soep eventueel door een zeef en breng op smaak met peper en zout. Kruid de vis met peper. Verpak de vis in sneetjes rauwe ham en stoom deze gaar gedurende 6 à 8 minuten.
  • 3 Meng de Caprice des Anges met de Graceffa-tomaten. Verdeel de soep over de borden en leg de warme vis in de soep.
  • 4 Garneer met basilicum, brood korstjes en serveer met een lepel Caprice des Anges.

Koolvis met rauwe ham en meloensoep is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met citroensorbetijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige meloensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept