Biogarde met sinaasappel en kaneel

1persoon
5 min
Ontbijt
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meng twee derde van het sap met de halvajam en de kaneel. Schep 2 el van het mengsel in ieder glas. Schep er vervolgens 50 g biogarde roer op. Verdeel er de rest van het jammengsel en de rest van het sinaasappelsap over. Eindig weer met 50 g biogarde en garneer met het rasp.

Biogarde met sinaasappel en kaneel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Biogarde met tutti frutti
5 min
Bekijk recept
Laagjesdessert met lange vingers
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kwarktopping en aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kwark met banaan en noten
5 min Nagerecht
Bekijk recept