Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado

4
10 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de olie met de komijn, peper en eventueel zout en bestrijk hiermee de wraps aan één kant. Snijd de wraps tot het midden in. Vouw er hoorntjes van en duw met de bestreken kant naar boven in de holtes van de muffinvorm. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig.
  • 2 Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad 3 min. op middelhoog vuur. Schep uit de pan op een bord en laat afkoelen. Halveer ondertussen de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil in een kom.
  • 3 Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil en pers de helft van de vrucht uit. Voeg het rasp en sap toe aan de avocado en prak tot puree. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg in elk tortillabakje een paar blaadjes snijbiet en een schepje avocadopuree. Verdeel de geitenkaas erover en garneer met het sesamzaad.

Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept