English breakfast

4
25 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 20 min. op middelhoog vuur rondom gaar. Keer regelmatig. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de ontbijtspek op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin en krokant. Voeg de ahornsiroop toe, schep om en neem het spek uit de pan. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Halveer ondertussen de tomaten overlangs. Bak met de snijkant naar beneden 4 min. op middelhoog vuur in het achtergebleven bakvet van het ontbijtspek.
  • 3 Verwarm ondertussen de bonen in een kleine pan op laag vuur en rooster het brood.
  • 4 Neem de braadworsten uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de eieren in het achtergebleven bakvet. Bestrooi met peper en eventueel zout.
  • 5 Snijd het brood schuin doormidden. Snijd elke braadworst schuin in 4 gelijke delen. Verdeel de braadworst, eieren, bonen, tomaat, het ontbijtspek en brood over de borden en serveer.

English breakfast is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Rens Kroes' sweet & sour breakfast
10 min
Bekijk recept
Canapés van cheddar met bacon
10 min Snack
Bekijk recept
Full English breakfast
Bekijk recept

Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Drumsticks met balsamico & sinaasappel
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Full English breakfast
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Camambert English Style
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept