1 Verhit de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 20 min. op middelhoog vuur rondom gaar. Keer regelmatig. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de ontbijtspek op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin en krokant. Voeg de ahornsiroop toe, schep om en neem het spek uit de pan. Laat uitlekken op keukenpapier.
2 Halveer ondertussen de tomaten overlangs. Bak met de snijkant naar beneden 4 min. op middelhoog vuur in het achtergebleven bakvet van het ontbijtspek.
3 Verwarm ondertussen de bonen in een kleine pan op laag vuur en rooster het brood.
4 Neem de braadworsten uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de eieren in het achtergebleven bakvet. Bestrooi met peper en eventueel zout.
5 Snijd het brood schuin doormidden. Snijd elke braadworst schuin in 4 gelijke delen. Verdeel de braadworst, eieren, bonen, tomaat, het ontbijtspek en brood over de borden en serveer.