Zoek
Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus
4
15 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g pappardelle (pasta)
2 el olijfolie
900 g gegrilde groenten (pak 450 g, diepvries)
2 tenen knoflook
300 g rauwe gepelde roze garnalen (diepvries)
690 ml passata di pomodoro (tomatensaus, fles, AH Biologisch)
100 g feta
Bereiding
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2
Verhit de olie in een hapjespan en bak de gegrilde groenten 7 min. Snijd de knoflook fijn.
3
Voeg de garnalen en de knoflook toe aan de groenten en bak nog 3 min.
4
Voeg de passata toe en verwarm nog 2 min.
5
Giet de pappardelle af. Schep de saus erop en verkruimel de feta erover. Serveer direct.
Garnalen-groentepappardelle & tomatensaus is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept