Zoek
Rigatoni met gehaktballetjes en rijkgevulde groentesaus
4
15 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g rigatoni (pasta)
2 el olijfolie
12 Hollandse runderballetjes (schaal)
450 g Italiaans groentepannetje (diepvries)
400 g gepelde tomaten
2 tl gedroogde oregano
295 ml gegrilde paprika (pot)
Bereiding
1
Kook de rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
2
Verhit ondertussen 1 el olie in een koekenpan en bak de runderballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom bruin en gaar.
3
Verhit ondertussen 1 el olie in een hapjespan en bak de groenten uit het groentepannetje in 8 min. op middelhoog vuur.
4
Voeg na 3 min. de gepelde tomaten en eventueel de oregano toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
5
Laat de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Schep door de saus en zet het vuur uit. Schep de pasta door de saus en verdeel de balletjes erover.
Rigatoni met gehaktballetjes en rijkgevulde groentesaus is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Israëlische eierschotel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met gerookte kip in groentesaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni met ribragu
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept