Monique van Loons pasta met geroosterde bloemkool en krokant broodkruim

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de sjalot in ringen en tweederde van de knoflook fijn. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Meng de sjalot, gesneden knoflook en bloemkool met 4 el olie, peper en eventueel zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.
  • 2 Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
  • 3 Snijd de peterselie grof. Scheur het brood in stukjes. Doe samen met de amandelen, kaas en de rest van de knoflook in de keukenmachine. Maal tot bijna fijn broodkruim. Verhit 4 el olie in een hapjespan en bak het broodkruim in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Schep regelmatig om.
  • 4 Meng de geroosterde bloemkool met de rest van de olie door de pasta en verdeel het broodkruim erover.

Monique van Loons pasta met geroosterde bloemkool en krokant broodkruim is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige aubergines op Indiase wijze
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Monique van Loons zoete-aardappellatkes met auberginesalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met courgette, portobello en kaas van Monique
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boterboontjes à la monique
35 min Bijgerecht
Bekijk recept