Dukkah van Nadia en Merijn

12
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  • 2 Spreid de amandelen, het sesamzaad, korianderzaad, komijnzaad, anijszaad, venkelzaad en de gedroogde oregano uit op een bakplaat. Schuif de bakplaat ca. 8 min. in de oven, tot de noten en specerijen gaan geuren. Schep tussendoor even om.
  • 3 Stamp de geroosterde ingrediënten grof in de vijzel. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Roer op het laatst het sesamzaad en 1 el sinaasappelrasp door de dukkah.

Dukkah van Nadia en Merijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koshari van Nadia en Merijn
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koshari van Nadia en Merijn
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Labneh
15 min Snack
Bekijk recept
Noord-Afrikaanse groentedip met komijn en sesamzaad
15 min Snack
Bekijk recept
Dukkah
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept