Woknoedels met varkenshaas in oestersaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  • 2 Halveer ondertussen de varkenshaas in de lengte. Bestrooi met de kaneel, kruidnagel, peper en zout. Verhit 2 el olie in de wok en bak de varkenshaas 7 min. Keer regelmatig. Voeg de laatste minuut 2 el woksaus toe. Schep het vlees uit de pan op een bord en houd warm onder aluminiumfolie.
  • 3 Schil en rasp de gember. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de gember 1 min. Voeg de Chinese roerbakmix toe en bak 4 min. Voeg de noedels en de rest van de woksaus toe en bak nog 1 min. Snijd het vlees in dunne reepjes en verdeel over de noedels.

Woknoedels met varkenshaas in oestersaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Quorn ketjap met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken noedels op z'n Japans
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle noedels met tofu en bosui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept