Zoek
Kruidenolie
33
15 min
Albert Heijn
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
30 g kruiden ((bijv. een combinatie van kruiden als basilicum, selderij en peterselie)
500 ml olie
Bereiding
1
Verwijder de harde steeltjes en blancheer de kruiden 8 sec. in kokend water en koel ze meteen in ijswater. Droog goed met een theedoek.
2
Doe de kruiden en olie in de blender en pureer 20 sec. Of doe ze in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Kruidenolie is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept