Hak's gebakken kabeljauw met gestoofde prei & linzen (advertorial)

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 25 g boter in een hapjespan en fruit de gesneden uien en de gedroogde dragon 5 min. op middelhoog vuur. Snijd de knoflook fijn. Voeg de prei, de knoflook, het water, peper en eventueel zout toe en laat 8 min. op middelhoog vuur met de deksel op de pan stoven.
  • 2 Boen ondertussen de citroen schoon. Rasp de gele schil en pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in plakjes. Verhit 25 g boter in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet in 5 min. gaar. Keer halverwege voorzichtig en bestrooi met peper en zout. Neem de vis uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Laat het bakvet zitten.
  • 3 Laat in het achtergebleven bakvet de spinazie met het citroenrasp en sap slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg ondertussen de linzen toe aan de prei en warm 2 min. mee. Verdeel de linzen, spinazie en vis over de borden en leg er een plakje citroen bij.

Hak's gebakken kabeljauw met gestoofde prei & linzen (advertorial) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Soja-cashew-kipspiesjes met groene roerbak en rijst (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnburger van zoete aardappel en tuinerwten met kerrie (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept

Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Broodje bal met linzensaus
30 min-
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept