Groentecurry met rijst en biefstuk

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk met een kwart van de green curry 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten tot gebruik.
  • 2 Bak ondertussen de courgette, gember, roerbakmix en de rest van de green curry 4 min. in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg de kokosmelk toe en zet het vuur uit. Snijd ondertussen de koriander grof. Verdeel de biefstuk en koriander over de groenten. Serveer met de rijst.

Groentecurry met rijst en biefstuk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentecurry met SoFine
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-groentecurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene groentecurry met geurige rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept