Pastasalade met rundercervelaat, tomaat en sperziebonen (advertorial)

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de laatste 3 min. de gebroken sperziebonen mee. Doe in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de augurken in blokjes. Verwijder het vel van de worst. Snijd de worst in de lengte in vieren en vervolgens in stukjes van een ½ cm.
  • 2 Meng de mayonaise, de mosterd en 2 el vocht uit het potje augurken tot een dressing. Snijd de blaadjes van het basilicum fijn en voeg de helft toe. Doe de pasta, sperziebonen, tomaat, augurk, rundercervelaat en dressing in een schaal en schep door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van het basilicum.

Pastasalade met rundercervelaat, tomaat en sperziebonen (advertorial) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Soja-cashew-kipspiesjes met groene roerbak en rijst (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnburger van zoete aardappel en tuinerwten met kerrie (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept