Volkorenspaghetti met gegrilde-groentesaus en kip

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met eventueel zout beetgaar. Doe de helft van de gegrilde groente samen met de tomatenblokjes en bouillontablet in een pan en breng aan de kook. Kook 7 min. Doe ondertussen de rest van de gegrilde groente in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak op middelhoog vuur 6 min. Schep regelmatig om.
  • 2 Verhit de grillpan. Besprenkel de kipfilethaasjes met de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril de kip in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Giet de spaghetti af en doe in een schaal. Pureer de gekookte groente met tomatenblokjes met de staafmixer. Schep de gebakken groente erdoor en verdeel over de spaghetti. Schep de kip erop en serveer.

Volkorenspaghetti met gegrilde-groentesaus en kip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Volkorenspaghetti met amandelpesto en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenpasta met vegan worstjes
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met biologische butternutburger
10tot30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenspaghetti met ricotta en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept