Toum (Libanese knoflooksaus)

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de knoflook, de helft van het citroensap en het zout in een hoge kom. Pureer met de staafmixer. Voeg het eiwit toe en mix weer met de staafmixer. Doe in een dun straaltje de arachideolie 䀀årbij en mix. Voeg tijdens het mixen de rest van het citroensap toe. Voeg dan de rest van de olie in een dun straaltje toe. Meng het ijskoude water erdoor en mix tot een romige saus.

Toum (Libanese knoflooksaus) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept

Libanees broodje shawarma
2 uur-
Bekijk recept