Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de peper met de knoflook, koriander, peterselie, oregano, munt, olie en rodewijnazijn in een hoge beker. Mix grof met de staafmixer. Breng eventueel op smaak met zout.

Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Jonas Cramby's green herby salsa (groene kruidensalsa)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gepeperd lam in kruidensalsa met kerstomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met kruidensalsa
35 min
Bekijk recept
Veggie spiesen met kruidensalsa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipkluif met chimichurri
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met chimichurri
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Chimichurri
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletten met lentechimichurri
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept