1 Meng 4 el barbecuesaus en de sojasaus tot een marinade. Schep door de kipfilethaasjes. Laat afgedekt minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
2 Steek ondertussen de barbecue aan. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Verdeel de kip lethaasjes in 4 gelijke porties en leg ze per portie op elkaar op een snijplank. Leg steeds tussen 2 kiphaasjes 1 of 2 reepjes paprika. Steek door elke portie kip met paprika op 3 plaatsen 3 metalen spiesen. Gril de spiesen op de barbecue in 10 min. gaar. Keer regelmatig. Bestrijk ze na 8 min. grilltijd met de rest van de barbecuesaus.
3 Neem de spiesen van het vuur en snijd ze door, zodat je 3 losse spiesen krijgt. Bestrooi ze met het sesamzaad.
Kipspiesen met paprika is een recept van Albert Heijn