1 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en doe in een ruime schaal. Snijd ondertussen de onderkant en een klein stukje van de bovenkant van de venkel. Snijd de knollen in dunne partjes en doe in een kom. Pel de uien, snijd in partjes en voeg toe aan de venkel. Besprenkel met 2 el olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de venkel en ui in 2 delen in 8 min. per deel beetgaar.
2 Verwijder ondertussen het vel van de worstjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het worstvlees in 6 min. bruin en gaar. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes. Meng de venkel, ui en het worstvlees samen met de pesto en de crème fraîche door de pasta. Snijd de spinazie grof en meng erdoor. Lekker met vers basilicum.
Pasta-venkel-spinaziesalade met chipolata is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika