1 Doe de noedels in een ruime kom en giet er kokend water over tot ze onderstaan. Laat 10 min. staan. Giet af en spoel onder koud stromend water. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Schil de winterpeen en schaaf de peen met een kaasschaaf in lange linten. Snijd de radijs in plakjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
2 Meng de komkommer, peen, radijs, sladressing en het limoenrasp en -sap door de noedels en breng op smaak met peper. Verdeel over een platte schaal. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pinda’s 3 min. op middelhoog vuur. Schep uit de pan en laat afkoelen. Snijd de kip in stukjes. Verhit de olie in dezelfde koekenpan en bak de kip en thai red curry op hoog vuur al omscheppend in 8 min. gaar Hak ondertussen de pinda’s grof en verdeel samen met de kip over de noedel salade. Lekker met verse koriander.
Thaise noedelsalade met kip & pinda's is een recept van Albert Heijn