1 Doe de bonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Was ondertussen de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien in kwarten. Snijd de avocado overlangs door midden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in reepjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Meng het limoenrasp en -sap met de mayonaise tot een limoendressing. Snijd de feta in blokjes.
2 Verdeel de veldsla over een platte schaal. Verdeel de bonen, aardbeien, avocado, feta en frambozen erover. Besprenkel met de limoendressing. Maal er wat verse peper over. Verhit de grillpan. Snijd het brood in 8 sneetjes. Gril 4 sneetjes 4 min. Keer halverwege. Gril zo nog 4 sneetjes. Serveer de salade met het brood.
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta