Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Halveer de aardbeien en meng ze met het limoenrasp en -sap, het basilicum en de poedersuiker. Laat 10 min. marineren. Klop ondertussen de eieren in een diep bord los met de melk en kaneelsuiker.
  • 2 Wentel het brood in het ei-melkmengsel en laat het erin liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak het brood in 6 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Serveer de wentelteefjes met de gemarineerde aardbeien.

Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
15 min Nagerecht
Bekijk recept