Meloensalade met rauwe ham, mozzarella en basilicum

4
20 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de stukjes meloen in het bakje. Halveer de limoen, knijp boven de meloen uit en meng het door elkaar.
  • 2 Scheur de mozzarella in stukjes boven de meloen. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
  • 3 Leg een stukje bakpapier op de salade. Rol roosjes van de ham of scheur de ham in repen. Leg de ham op het bakpapier zodat deze niet vochtig wordt. Sluit het bakje. Bewaar en vervoer de salade gekoeld.
  • 4 Verdeel ter plaatse de salade over 4 borden en leg er de ham op.

Meloensalade met rauwe ham, mozzarella en basilicum is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept
Meloensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerslang
20 min Snack
Bekijk recept
Meloensalade in gembermarinade
15 min Nagerecht
Bekijk recept