Satéschotel met gehakt en sperziebonen

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de aardappelschijfjes in 10 min. goudbruin en gaar.
  • 2 Verhit in een hapjespan de resterende 2 el olie. Bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg de ui en de paprika toe en bak nog 2 min. Klop intussen de kruidenmix glad met het koude water en de kookroom.
  • 3 Schenk de mix bij het gehakt en breng al roerend aan de kook. Schep de sperziebonen erdoor en kook nog 2-3 min.
  • 4 Verdeel de aardappelschijfjes over 4 borden. Schep er de sat‚schotel bij.

Satéschotel met gehakt en sperziebonen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk-auberginespies
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept