Amsterdamse pastasalade

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en spoel onder stromend water koud.
  • 2 Roer van de yoghurtmayonaise, de mosterd en het water een gladde dressing. Schep de dressing met de ossenworst, de paprika en de uien door de pasta. Bewaar de salade eventueel afgedekt in de koelkast.
  • 3 Schep vlak voor serveren de veldsla door de pastasalade.

Amsterdamse pastasalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pennesalade met Amsterdamse uien
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommerkrokodil
30 min Snack
Bekijk recept
Tong met mosterd en wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept