Andijviepasta met Italiaanse gehaktballetjes

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kruidenmix met het ei, het paneermeel, de olijven en de oregano door het gehakt. Rol er met vochtige handen kleine balletjes van.
  • 2 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Verhit intussen in een braadpan de olijfolie. Bak de gehaktballetjes rondom bruin aan. Schep ze uit de pan.
  • 4 Voeg de andijvie toe aan het bakvet. Laat de andijvie al omscheppend in 3-4 min. slinken. Voeg de pastasaus en de gehaktballetjes toe en stoof de saus nog 10 min. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 5 Giet de spaghetti af. Verdeel de pasta met de pastasaus en gehaktballetjes over de borden. Bestrooi met basilicum.

Andijviepasta met Italiaanse gehaktballetjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijviepasta met vegetarische worst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept