1 Verhit de helft van de margarine in een braadpan. Bestrooi de kiprollade met zout en peper en bak het vlees rondom bruin aan. Voeg een scheutje water toe en braad de rollade met het deksel op de pan in 40 min. gaar.
2 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Meng het custardpoeder met 2 el water. Meng de custard met de sinaasappelrasp door de appelmoes. Leg in elk ovenschaaltje een plak bladerdeeg. Schep het appelmoesmengsel erin. Meng de hazelnoten met de cruesli en verdeel over het mengsel. Bak de appelcrumbles in de voorverwarmde oven in 15-20 min. goudbruin en gaar.
3 Verwarm in een hapjespan de krieltjes met de boter en 2 el water in 8-10 min. Verwarm de veldertjes in eigen vocht, zonder te koken en laat ze uitlekken.
4 Schep de peterselie met zout en peper naar smaak door de krieltjes. Schep de pesto door de veldertjes.
5 Snijd de kiprollade in mooie plakken en leg op de borden. Schep het braadvocht over het vlees. Leg een crumbletaartje erbij. Serveer met de peterseliekrieltjes en de pestoveldertjes.
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes is een recept van Jumbo