Aardbeienmascarpone met kletskoppen

4
15 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de mascarpone, de slagroom en de vanillesuiker goed door elkaar.
  • 2 Neem 50 g aardbeien, prak ze met een vork fijn en schep ze door de mascarpone. Houd 8 aardbeien achter voor de garnering en snijd de rest van de aardbeien in plakjes.
  • 3 Leg op elk bordje een kletskop. Verdeel wat mascarpone erover en vervolgens enkele plakjes aardbei, gevolgd door nog wat mascarpone. Dek het geheel af met een tweede kletskop.
  • 4 Leg naast elk toetje twee aardbeien en een blaadje munt of basilicum als garnering.

Aardbeienmascarpone met kletskoppen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladekoffiepotjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Notentrio van Suzanne en Ester
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzikvlaflip met sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept