Amuselepel met filet americain en kwarteleitje

4
15 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de kwartel scharreleieren in 4 min. hard. Laat de eitjes schrikken, pel en halveer ze. Verdeel de filet americain over mooie amuse- of dinerlepels of maak quenelles (langwerpige balletjes) met natte lepels.
  • 2 Strooi er de halve ringen gessneden rode ui en fijngehakte kappertjes over. Leg er de halve kwarteleitjes op en maak af met toefjes rucolakers.

Amuselepel met filet americain en kwarteleitje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Tomatentaartjes met kwartelei
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse van kalfsfilet en kwartelei
10 min Snack
Bekijk recept
Kwarteleitjes met zalm
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse met scampi
30 min-
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept