Ansjovis-kappertjesboter

4
45 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop met de mixer de boter in 5 min. tot een luchtige boter. Pers de knoflook boven de boter uit en meng luchtig erdoor.
  • 2 Meng de kruiden met zout en peper naar smaak door de boter. Schep de boter op een vel vershoudfolie en rol strak als een snoepje op. Leg de boter minimaal 30 min. in de koelkast om weer stevig te worden.
  • 3 Haal de boter 15 min. voor serveren uit de koelkast. Snijd de kruidenboter in plakjes en leg ze op een bordje of serveer de boter in een kommetje.
  • 4 Meng de fijngehakte ansjovisfilets en de fijngehakte kappertjes door de knoflook-kruidenboter.

Ansjovis-kappertjesboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Fris gevulde bol met tonijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met kappertjesboter
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kappertjesboter
Bekijk recept
Kappertjesboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept