Appel-kaneel crumble

4
45 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Week de rozijnen in een schaaltje met heet water. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de appel met de 120 g van de suiker en de kaneel.
  • 2 Kneed met de mixer of in de keukenmachine een kruimelig deeg van de bloem, de boter, de vanillesuiker en de resterende suiker.
  • 3 Giet de rozijnen af. Meng de rozijnen door het appelmengsel en verdeel over de ovenvaste schaaltjes. Strooi er de deegkruimels over.
  • 4 Bak de crumbles in de voorverwarmde oven in 25-30 min. lichtbruin en gaar.

Appel-kaneel crumble is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept