BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel

4
45 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 19 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de barbecue voor.
  • 2 Leg de zoete aardappelen op de barbecue en rooster ze in ca. 30 min. gaar. Keer ze regelmatig. Het is niet erg als ze zwart worden. Je eet de schil niet op.
  • 3 Bestrijk de speklappen met de olie en leg ze na 15 min. bij de aardappelen op de barbecue. Rooster ze in 15 min. gaar en krokant. Keer ze regelmatig.
  • 4 Roer de blauwe kaas los en meng met de crème fraîche, de dragon en de honing. Voeg een beetje zout en peper naar smaak toe.
  • 5 Snijd de zoete aardappelen doormidden en verdeel ze over de borden. Serveer ze met de speklappen en de blauwekaasdip. Garneer met dragonblaadjes.

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipkluif met chimichurri
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept