BBQ-camembert met chorizo en peterselie

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Leg een royaal vel bakpapier op een vel aluminiumfolie. Neem de camembert uit de verpakking en leg de kaas op het bakpapier.
  • 2 Snijd de bovenkant van de korst tot op 1 cm van de rand als een dekseltje weg. Verdeel de chorizo en de peterselie over de opengesneden kaas. Leg de korst er weer op en pak de kaas goed in het bakpapier en de aluminiumfolie in.
  • 3 Leg de kaas 15 min. tussen de warme kooltjes in de barbecue, of tot de kaas is gesmolten.
  • 4 Serveer de camembert met knapperige stukjes stokbrood om in de warme kaas te dippen.

BBQ-camembert met chorizo en peterselie is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept