Biefstuk met honingjus en erwtjes en worteltjes

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt in een koekenpan de helft van de boter. Bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Smelt in een andere koekenpan de resterende boter. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze in 2 min. per kant bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar.
  • 2 Verwarm de groenten in het eigen vocht zonder te koken. Neem het vlees uit de pan en houd warm in aluminiumfolie. Voeg de honing en het water toe aan het bakvet. Schraap de aanbaksels los en laat de jus tot de gewenste dikte inkoken.
  • 3 Leg de biefstukken op de borden. Schep er de honingjus over. Schep de doperwtjes met de worteltjes erbij. Serveer met de krieltjes.

Biefstuk met honingjus en erwtjes en worteltjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept