Biologisch varkensvlees met broccoli en shiitake

4
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng voor de marinade de gember, rode peper, knoflook, sherry, basterdsuiker en sojasaus. Schep het wokvlees erdoor en marineer 15 min.
  • 2 Neem het vlees uit de marinade en dep droog met keukenpapier. Bewaar de marinade. Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Verhit de olie in een wok. Bak het wokvlees al omscheppend 4 min. Voeg de broccoli toe en bak de groenten al omscheppend 5 min. Voeg de shiitake, bamboescheuten, marinade en sambal toe en bak nog 3-4 min. of tot de broccoli beetgaar is. Rooster intussen in een droge koekenpan het sesamzaad goudbruin en schud op een bord.
  • 4 Verdeel over de borden of kommen en bestrooi met het sesamzaad.

Biologisch varkensvlees met broccoli en shiitake is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Salade van babyboerenkool, shiitake en peer
30 min
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cherrytomatensalsa met granaatappelpitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept