Boerenkoolstamppot met cashewnoten

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan lichtbruin, schud ze op keukenpapier en laat ze afkoelen.
  • 2 Kook de aardappelen in water met zout in 20-25 min. gaar.
  • 3 Verhit de margarine in een ruime pan en fruit de ui ca. 5 min. Schep de boerenkool erdoor en voeg het water, de currypasta en zout naar smaak toe. Kook de boerenkool in ca. 15 min. net gaar.
  • 4 Verwarm de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de aardappelen af. Stamp ze met de boerenkool en het kookvocht van de kool tot een smeuige stamppot. Voeg eventueel nog een beetje bouillon toe.
  • 5 Strooi de cashewnoten erover. Serveer met de rookworst.

Boerenkoolstamppot met cashewnoten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept